logologo sm

Boetkamp voor de kleine ontdekkers!

Wat is er nu heerlijker voor kinderen om de vrijheid te hebben om zichzelf te zijn en te kunnen ontdekken. Wij zijn van mening dat kinderen gewoon nog kind moeten kunnen zijn en zichzelf kunnen ontdekken door ze meer de vrijheid te geven. Hier bij Boetkamp moeten de kinderen niks, maar ze mogen ´bijna´ alles.

Beleef de mooiste avonturen bij Boetkamp. Als kind heb je hier de vrijheid om zelf op avontuur te gaan. Lekker crossen op het verkeersplein met één van onze BERG skelters en bepaal zelf je parcours. Maar let wel op de verkeersborden en je snelheid. Of ontdek onze water en zandspeeltuin waar je zelf voor het water moet zorgen en je eigen waterweg kunt bepalen. Energie voor tien? Leef je dan uit op de airtrampoline en spring op en neer als een kangoeroe. Steek je liever de handen uit de mouwen, kom dan naar het plein waar de grote legoblokken staan en bouw misschien wel je eigen kasteel.

Houd je van zwemmen dan kun je ervaren hoe het is om in een natuurbad te plonzen. Dit bad wordt gereinigd door een plantenvijver en er zitten geen chemicaliën in. Ook geschikt voor kinderen met huidproblemen. Het is een prachtig bad met een heerlijk terras en op de ligweide bevinden zich de hangmatten. Dus kom hier vooral relaxen en genieten.  

In het binnenspeelparadijs kunnen de kinderen zich uitleven om door verschillende gangen en obstakels te gaan. Laat je vallen door het spinnenweb of glijd met de slee van de rollenbaan. Voor kleine kinderen hebben wij een ballenbak en een minitrampoline. Voor grote kinderen is er een andere trampoline waar ze hun toffe moves kunnen showen. Ouders kunnen heerlijk plaats nemen aan tafel en tegelijkertijd genieten van de spelende kinderen. Boetkamp heeft ook een prachtig terras waar je even kunt uitrusten. Bij de receptie is koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar.