Faciliteiten

Kinderboerderij

Onze kinderboerderij bestaat uit geitjes, schaapjes, cavia’s en de pony’s “Sanne en Femme”. Tevens lopen er een paar kipjes en konijntjes rond. De kinderen en ouders mogen overdag bij de cavia’s in het hok en bij de pony’s in de wei. Met voedertijd mogen de kinderen helpen met het voeren van de dieren. Daar hoort natuurlijk het knuffelen ook bij. Voor kinderen een hele belevenis!

 

Speeltuin

Op het terrein van camping de Weeltenkamp zijn verschillende speeltuintjes met diverse speeltoestellen waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Terwijl u gezellig voor uw caravan zit, vermaken de kinderen zich hier uitstekend met hun vakantievriendjes. Glijden, klimmen, ravotten, graven… de kinderen hebben de vakantie van hun leven. Voor de kinderen zijn er skelters, karretjes, en steps gratis te gebruiken op het terrein. In schoolvakanties bieden we ongeveer 2x per week knutselen of gezamenlijke activiteit aan. Bij warm weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in de zwemvijver.

 

Zwemvijver (NIEUW)

Bij Camping de Weeltenkamp kunt u niet alleen genieten van de natuur, maar wij hebben nu ook een zwemvijver met daarbij een naast gelegen terras om heerlijk te zonnen. Zo is een dagje zwemmen een heerlijk ontspannen activiteit op de Weeltenkamp. Volop genieten met het hele gezin!

De zwemvijver is voor eigen risico en alleen toegestaan voor gasten van Camping de Weeltenkamp. Openingstijden van de zwemvijver is:

08:00 – 09:30 uitsluitend baantjes zwemmen voor volwassenen
09:30 – 20:00 voor iedereen

Bij slecht weer is de zwemvijver gesloten

  

Sanitaire voorzieningen

We beschikken over 2 verwarmde sanitair gebouwen. Op het achterste kampeerterrein staat ons nieuwste gebouw, uit 2015. Dit prachtige gebouw is ruim en luxe opgezet, met vloerverwarming, ruime toiletten en douches, wasgelegenheden en privé was cabines. Ook zijn er ruime en gezellige afwasplaatsen, familiedouches, een babyroom en een prachtig verlaagde kindertoilet. In het andere gebouw hebben wij een invalideruimte, maar ook een familiedouche, was cabine en heerlijke douches. Ook beschikken wij over een wasmachine, centrifuge en een wasdroger.

Fietsverhuur

Op Camping De Weeltenkamp bieden we u de mogelijkheid om een fiets te huren. Want wanneer u bij ons op de camping bent, is het absoluut de moeite waard om de omgeving op de fiets te verkennen!

Bij de receptie staan wij graag voor je klaar voor fietsverhuur. De volgende fietsen hebben wij in ons assortiment:

· Normale fiets

· Kinderfiets

· Mountainbike

Wij geven u graag meer informatie over mooie fietsroutes, bezienswaardigheden en mooie dorpjes in de omgeving die u prima op de fiets kunt bereiken!

Bibliotheek

Op onze camping dichtbij de receptie vindt u onze bibliotheek waar u kranten en folders kunt pakken en tijdschriften, boeken en kinderboeken kunt lenen. Iedereen mag er gebruik van maken. Vaak laten mensen die hun eigen boek uit hebben gelezen deze achter voor anderen, dank je wel! Na al deze jaren zijn dat er zeer veel geworden. Gezellig op het terras of ‘s avonds voor de caravan een boek lezen is dan ook heerlijk en rustgevend.