Verhuur

Camping De Weeltenkamp is meer dan alleen een camping… Ons park wat gelegen is aan de rand van de Veluwe biedt u een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in een schitterende natuur. En dat in combinatie met één van onze mooie accommodaties.

Het hele jaar door zijn de accommodaties te boeken.

Gemakkelijk op vakantie gaan, niet met eigen tent of caravan, maar in één van onze verhuur accommodaties. Op camping De Weeltenkamp bieden wij u vier mogelijkheden: een recreatiewoning, een vakantiehuisje, een B&B of een trekkershut.

De recreatiewoningen staan allemaal op een ruime kavel met genoeg privacy. Er is plaats om uw auto te parkeren en er staat tuinmeubilair om lekker buiten te zitten.

Het vakantiehuisje of terwijl het vogelhuis. Kom gezellig logeren met het hele gezin. Deze woning heeft alles wat je nodigt hebt voor een ‘vogelvrije’ vakantie.

De B&B bevindt zich naast de receptie. Deze Bed & Breakfast biedt ruimte voor 1 tot 4 personen. Ideaal voor een dagje naar de sauna of een uitstapje naar ‘t Loo in Apeldoorn, gecombineerd met een overnachting in onze nieuwe B&B. Waar ‘s morgens een heerlijk ontbijtje op u wacht.

De trekkershut staat op de camping. Binnen is het gezellig aangekleed en het heeft een eigen terras.

U mag gebruik maken van alle faciliteiten die onze camping biedt. Wellicht mogen wij u binnenkort ontvangen voor een onbezorgde vakantie op onze gezellige camping in Teuge!

Ervaar de rust, luxe en comfort in één van onze prachtige accommodaties!

Wilt u graag vertoeven in één van onze woningen, dat kan. Stuur een mail naar info@deweeltenkamp.nl of bel ons op 055-3231983.