logologo sm

Kinderfeestje in Apeldoorn: Jarig? Dat is een FEESTJE waard!

Kinderfeestje in Apeldoorn? Vier een fantastisch feestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij De Weeltenkamp in Teuge, gelegen op nog geen 6 kilometer afstand van Apeldoorn. Wij organiseren kinderfeestjes die je met diverse extra opties kunt uitbreiden. Liever een thema feestje? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat je een kinderfeestje in Apeldoorn beleeft om nooit te vergeten.

Informatie

Waarom een kinderfeestje bij De Weeltenkamp

Een kinderfeestje vieren in Apeldoorn is werkelijk waar een avontuur op De Weeltenkamp. Alle waanzinnige activiteiten in het kort:

  • Onbeperkt spelen en ravotten op de speeltoestellen en op de camping.
  • Onbeperkt ranja, koffie en thee.
  • Dieren knuffelen.
  • Air trampoline.
  • Racen met de skelters op het verkeersplein.
  • Loop met z’n allen naar de zweefvliegtuigen of naar de springbak van de parachutisten.
  • Recreatieruimte
  • Een leuke verassing voor de jarige

Wij bieden extra opties om je kinderfeestje in Apeldoorn nóg leuker te maken. Zo kunnen we door middel van een verhaal en schatkaart op speurtocht naar het gouden ei. Erg leuk voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Lukt het jou om het gouden ei te vinden?

Na al dat spelen heb je vast trek gekregen. Dan is het vast goed om te horen dat je bij ons ook heerlijk kunt eten. Broodjes met knakworstjes bakken bij het kampvuur of frietjes en kleine snacks eten. Wat kies jij?

Thema's

Thema kinderfeestje in Apeldoorn

Zin in een themafeestjes, wat bij je zoon of dochter past? Wij verzorgen graag het feestje! Voor de stoere kinderen is er het brandweerfeest. Samen gaan we een kostuum maken, een brand blussen en de kat uit de boom redden… spannend!

Ben jij een echte klusjesman of – vrouw? Dan is de Bob de Bouwer-feest echt iets voor jou. Neem je eigen hamer mee en ga als een echte bouwvakker aan de slag met hout, spijkers en andere materialen. Misschien ga je wel met iets heel moois naar huis.

Tuttebellen opgelet: laat je lekker verwennen tijdens het tuttebellenfeest. Nagels pimpen, haren vlechten en heerlijk knutselen.

Tienerfeestje

Ook aan kinderen vanaf 10 jaar hebben wij gedacht. De tieners kunnen lekker genieten van een high tea en een workshop met steigerhout volgen. Tijdens deze workshop kun je een eigen memobord of kapstok maken.

Slaapfeestje op de camping! Hoe leuk is dat? Jullie slapen met z’n allen in de recreatieruimte. Bij goed weer is er ’s avonds een kampvuur en kun je brood bakken, marshmallows smelten en spannende verhalen vertellen. Bij slecht weer peuzelen we lekker patatjes binnen op. Er is een koelkast aanwezig en een keukentje waarin je zelf het ontbijt kan verzorgen. Let op: Iedereen dient wel een luchtbed en slaapzak mee te nemen.

Tarieven

Tarieven

Tarieven kinderfeestje  
Kinderfeestje € 5,- (minimaal 6 personen)
Thema kinderfeestje  € 10,- (minimaal 8 personen)
Kinderfeestjes vanaf 10 jaar  
Tienerfeestje € 11,50 (minimaal 8 personen)
Slaapfeestje (18:00 – 10:00) € 12,50 (minimaal 8 personen)

 

Extra opties  
Extra speeluur € 1,50
Speurtocht gouden ei € 1,-
Friet en kleine snacks € 2,50
Kampvuur – broodjes en knakworstjes € 2,50

 

Alle genoemde prijzen zijn per persoon.

Voorwaarden: altijd minimaal 1 volwassene als begeleiding aanwezig.

Meer informatie over een kinderfeestje in Apeldoorn op De Weeltenkamp

Wat zouden wij het leuk vinden jij je FEESTJE bij ons komt vieren. Wil je eerst meer informatie of een kinderfeestje in Apeldoorn bij De Weeltenkamp boeken, neem dan contact met ons op.

Tot ziens vriendjes en vriendinnetjes!