logologo sm

Kamperen op een ASCI Camping in Gelderland

Geniet van een voordelig verblijf in alle rust op onze prachtige camping. Gelegen in het hart van Gelderland, bieden wij de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Onze camping is omgeven door groene landschappen en adembenemende uitzichten, waardoor het de perfecte bestemming is voor natuurliefhebbers.

De ASCI beoordeelt camping de Weeltenkamp met een 8,7

Alle campings die zijn aangesloten bij de ASCI worden onafhankelijk geïnspecteerd door een inspecteur. Aan de hand van een checklist worden alle voorzieningen gecontroleerd en beoordeeld. De inspecteur beoordeelde Camping de Weeltenkamp met maar liefst een 8,7 en omschrijft de camping als:

"Tussen Veluwerand en IJssel, op loopafstand van vliegveld Teuge, ligt deze prachtige camping rondom een boerderij. U kampeert op ruime velden waarvan een met kunstgras. Veel speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten en een dierenweide. Het nieuwe sanitair is uitstekend. In 2023 wordt een zwemplas met strandje aangelegd. De verhuurmogelijkheden staan apart."

logo1

Faciliteiten op Camping de Weeltenkamp

Bij ons kun je gebruik maken van goede faciliteiten die je verblijf extra comfortabel maken. Onze ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken voor een aangenaam verblijf. Daarnaast bieden we onder andere moderne sanitaire voorzieningen en een oplaadpunt voor fietsen en auto’s. Je kunt bij ons genieten van een verfrissende duik in het natuurbad, klimmen en klauteren met de (klein)kinderen in het indoor speelparadijs of naar de dieren op de kinderboerderij.

Ontdek de omgeving

Ontdek de prachtige natuur van Gelderland, maak mooie wandelingen of fietstochten door de bossen en geniet van de rust en stilte om je heen. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen op je kampeerplaats en genieten van de groene omgeving.
Met de ACSI-campingkaart kun je voordelig overnachten in alle rust en profiteren van de mooie omgeving. Reserveer vandaag nog je plek en kom genieten van een onvergetelijke vakantie!

 

Zoek en boek uw vakantie