logologo sm

Kamperplaats op de Veluwe op familiecamping De Weeltenkamp

Kom je ook kamperen op een kampeerplaats op de Veulwe? Op camping De Weeltenkamp in het Gelderse Teuge beleef je een onvergetelijke tijd! Onze kleinschalige camping op de Veluwe beschikt over diverse kampeervelden met elk een eigen uitstraling. Zo kun je kiezen voor meer privacy, uitzicht over de landerijen of voor een gezellig veld met speeltoestellen en vertier. Aan iedereen is gedacht. Dit in combinatie met de vele uitstekende faciliteiten en een natuurrijke omgeving boordevol eropuit-mogelijkheden maken je vakantie meer dan compleet.

Goed om te weten: De Weeltenkamp is een autovrije camping en biedt je een heerlijk buitenleven in een schitterende omgeving. Kamperen op de Veluwe, natuurlijk op camping De Weeltenkamp!

Kies je voor een standaard kampeerplaats, comfortplaats of camperplaats?

Wanneer je bij ons komt kamperen, dan kampeer je op een van de 125 ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving. Je kunt kiezen voor een standaard kampeerplaats of comfortplaats voor meer gemak. Bekijk onze kampeerplaatsen:

 

Zoek en boek uw vakantie

 

Tijdens je vakantie mag je gebruik maken van onze sanitairgebouwen met onder andere (familie)douches, toiletten, wascabines, wasmachine en vloerverwarming.

Kom je kamperen met een tent en wil je geen gebruik maken van elektra? Dan zijn onze trekkersplaatsen misschien wel iets voor je. Ook camperaars zijn van harte welkom op onze camperplaatsen.

Veel plezier voor jong en oud

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor jong én oud, zodat iedereen een fijne kampeervakantie bij ons kan beleven. Zo kun je heerlijk ontspannen in ons natuurbad, een smakelijk hapje eten in de snackbarcorner, urenlang spelen in de binnenspeeltuin of knuffelen met de dieren in onze kinderboerderij. De kinderen hoeven zich echt geen moment te vervelen! Favoriet bij de kinderen is ook onze eigen verkeerstuin: een mooi aangelegd parcours voor skelters en fietsen. En in de schoolvakanties is ons vrolijke animatieteam aanwezig die de leukste activiteiten organiseert. Kamperen op de Veluwe is nog nooit zo leuk geweest!

Zwemmen tijdens je vakantie op De Weeltenkamp

Niets is lekkerder dan een verfrissende duik in het zwembad in de zomer. Dan hebben we goed nieuws! De Weeltenkamp heeft niet zomaar een zwembad, maar een natuurbad. Het bijzondere aan dit bad is dat we enkel biofilters gebruiken om het water te zuiveren. Hier komt geen druppeltje chloor aan te pas. Heerlijk zwemmen in natuurlijk water dus!

Dagje eropuit? Ontdek de Veluwe!

Combineer je kampeervakantie met een leuk dagje eropuit. In de omgeving van onze camping zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je wandelen op de Veluwe of een cultureel bezoekje brengen aan Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Tip van De Weeltenkamp: maak de sprong van je leven in het naastgelegen paracentrum, Skydive Teuge. Dit is werkelijk waar een once in a life time experience!

Wil je meer informatie over de eropuit-tips in de omgeving of over de mogelijkheden op camping De Weeltenkamp, neem dan contact met ons op. Of boek direct een standaard kampeerplaats of comfortplaats en kom heerlijk kamperen in Gelderland!

 

Lees minder