logologo sm

Camping met zwembad in Gelderland? Ontdek camping De Weeltenkamp!

Op zoek naar een camping met zwembad in Gelderland? Vier je vakantie op camping De Weeltenkamp in Teuge! Wij beschikken over een wel heel bijzondere zwembad, namelijk een natuurbad. Even leuk als een regulier bad, maar dan wel duurzaam en beter voor je gezondheid. Kom ook overnachten op camping De Weeltenkamp met zwembad in het Gelderse Teuge en geniet van een zwemtastische vakantie!

Camping met zwembad in het Gelderse Teuge

In ons verwarmde natuurbad kun je lekker ontspannen dobberen en kunnen de kinderen veel zwemplezier beleven. Terwijl zij spelen met hun campingvriendjes en -vriendinnetjes kun je een oogje in het zeil houden vanaf de ligstoelen of het grasveld. Het bijzondere aan dit bad is dat wij geen chemische middelen gebruiken om het water zuiver te houden. WΓ©l gebruiken wij biofilters en laten wij de natuur haar werk doen.

Openingstijden natuurbad

08.00 – 09.30 uitsluitend baantjes zwemmen voor volwassenen
09.30 – 20.00 uur voor iedereen

Bij slecht weer is het natuurbad gesloten!

Bezoekers die willen zwemmen, dienen zich te melden bij de receptie en kopen een toegangsbandje.

Niet alleen veel zwemplezier maar ook veel speelplezier

Lekker veel spelen, daar zijn wij een voorstander van. De kinderen kunnen glijden, klimmen, ravotten, graven in verschillende speeltuintjes op de camping. In de zand- en waterspeelplaats kunnen de kinderen urenlang pret maken.

Liever binnen spelen? Ontdek dan ons binnenspeeltuin! Met kleurrijke klimtoestellen, fantastische glijbanen en een geweldige ballenbak raken de kinderen niet uitgespeeld.

Voeten op de pedalen en rijden maar!

Onze camping beschikt ook over een verkeersplein waar de kinderen op een spelenderwijs de verkeersregels kunnen leren. Wij stellen skelters, autootjes en andere verkeersmiddelen ter beschikking. De kinderen kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Na het vele spelen kunnen wij ons goed voorstellen dat je trek hebt. Het is dan goed om te weten dat je lekkere snacks kunt afhalen bij onze snackcorner (informeer op de receptie naar de openingstijden van de snackcorner).

Meer informatie over onze camping met zwembad in Gelderland

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden op onze camping met zwembad in Gelderland, neem dan contact met ons op. Of boek online direct een accommodatie en begin maar alvast met aftellen tot de volgende vakantie.

Wist je dat?

We druk bezig zijn met het de aanleg van een strandje? vanaf april 2024 hopen we dat iedereen gebruik kan maken van ons nieuwe strand! 

Lees minder