logologo sm

Verharde Camperplaats op de Veluwe? Ontdek Camping de Weeltenkamp!

Verharde Camperplaats op de Veluwe gezocht? Op Camping de Weeltenkamp beleef je een onvergetelijke tijd. Onze kleinschalige camping in Teuge beschikt over vele uitstekende faciliteiten en is gelegen in een natuurrijke omgeving boordevol eropuit-mogelijkheden. Kortom: je beschikt over alle ingrediënten voor een fantastische campervakantie op een camperplaats op de Veluwe op Camping de Weeltenkamp.

Ruime verharde camperplaatsen in het groen op de Veluwe

Wanneer je bij ons kampeert op een camperplaats, dan overnacht je op ruime plaatsen in een prachtige groene omgeving. Onze camperplaatsen in het kort:

  • Oppervlakte: 100 m2 – 120 m2
  • verharde ondergrond
  • 10 Ampère elektra
  • Eigen watertappunt
  • Eigen waterafvoer

Goed om te weten: op circa 3 kilometer afstand van onze camping is een supermarkt waar je alle nodige boodschappen kunt doen.

Campercamping met uitstekende faciliteiten

Wanneer je op onze camperplaats op de Veluwe verblijft, dan mag je gebruik maken van de vele goede faciliteiten voor jong en oud op de camping. Zo kun je heerlijk ontspannen in ons bijzondere zwembad, een natuurbad dat wordt gezuiverd door de natuur, en kun je met het hele gezelschap een potje voetbal spelen op het sport- en speelveld. Wij beschikken over een snackbarcorner waar je een smakelijke snack kunt afhalen.

De kinderen kunnen onder andere op de skelter, fiets of ander verkeersmiddel racen over ons eigen verkeersparcour, de pony’s aaien in onze kinderboerderij of urenlang spelen in ons binnenspeeltuin. In de schoolvakanties worden voor jong én oud leuke activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. Kinderen beleven elk jaar weer veel vakantiepret!

Ontdek de mogelijkheden in de natuurrijke omgeving

Onze camperplaats is gelegen in een natuurrijke omgeving tussen de Veluwe en de IJsselvallei. Dit veelzijdige gebied is een authentiek stukje Nederland met een geheel eigen charme en karakter, waar je mooie wandel- of fietsroutes kunt volgen. Een betere plek om te genieten van de rust, ruimte, ontspanning en de Veluwse gezelligheid is er haast niet.

Tip van De Weeltenkamp: maak de sprong van je leven in het naast gelegen paracentrum, Skydive Teuge. Dit is werkelijk waar een once in a life time experience!

Meer informatie over een campervakantie op onze camperplaats op de Veluwe

Wil je meer informatie over de eropuit-tips in de omgeving of over de mogelijkheden op Camping de Weeltenkamp, neem dan contact met ons op. Of boek direct een camperplaats op de Veluwe! 

Lees minder

Zoek & Boek je vakantie