logologo sm

Kindvriendelijke camping in Gelderland? Kom spelen op Camping de Weeltenkamp!

Vakantie vieren op een kindvriendelijke camping in Gelderland? Dan zit je gebakken op Camping de Weeltenkamp in Teuge. Wij beschikken over vele speelfaciliteiten, animatieteam en zwembad, zodat de kinderen zich geen moment kunnen vervelen. Kom ook volop genieten met het hele gezin op onze kindvriendelijke camping in het Gelderse Teuge.

Top 5 faciliteiten:

  • Natuurbad
  • Mini verkeerspark
  • Binnenspeeltuin
  • Animatie
  • Pumptrack baan 

Veel speelplezier beleef je hier

Op onze camping zijn er verschillende speeltuintjes met diverse speeltoestellen en is er een zand- en waterspeelplaats waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Terwijl je bij je kampeerplaats of accommodatie een goed boek leest, vermaken de kinderen zich opperbest met hun vakantievriendjes. Glijden, klimmen, ravotten, graven… de kinderen hebben de vakantie van hun leven.

Wij beschikken ook over een verkeersplein waar de kinderen op een spelenderwijs de verkeersregels kunnen leren. Wij stellen skelters, autootjes en fietsen ter beschikking. De kinderen kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen. Voor de stoere kinderen zijn we bezig met het aanleggen van een pumptrackbaan! 

Liever binnen spelen? Ontdek dan ons binnenspeeltuin! Met kleurrijke klimtoestellen, fantastische glijbanen en een geweldige ballenbak raken de kinderen niet uitgespeeld.

Kindvriendelijke camping met animatie in Gelderland

Op onze kindvriendelijke camping is ook een vrolijk animatieteam aanwezig. Zij organiseren de leukste activiteiten en beleven veel vakantieplezier met de kinderen. Doe mee met de spooktocht, haal je tractorrijbewijs op het verkeersplein of ga kliederen tijdens knutsel de frutsel. Bij het kampvuur kun je de lekkerste broodjes bakken.

Ook voor de oudere kinderen is er volop vertier. Zo is er het dierengeluidenspel ’s avonds in het bos, bingo, kinderdisco en een boswandeling met de natuurgids.

Maar er is nog veel meer te doen op Camping de Weeltenkamp, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren!

Camping met zwembad

In ons verwarmde natuurbad kun je veel zwemplezier beleven of zonnen op het naastgelegen terras. Het bijzondere aan dit bad is dat we enkel bio filters gebruiken om het water te zuiveren. Hier komt geen druppeltje chloor aan te pas. Heerlijk zwemmen in natuurlijk water dus!

Meer informatie over onze kindvriendelijke camping in Gelderland

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden op onze kindvriendelijke camping in Gelderland, neem dan contact met ons op. Of boek online direct een kampeerplaats of accommodatie en beleef een onvergetelijke tijd in ons kinderparadijs.

Lees minder