logologo sm

Kamperen op een kampeerplaats in Gelderland op camping De Weeltenkamp

Wanneer je bij ons komt kamperen in het Gelderse Teuge, dan kampeer je op een van de 125 ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving. Geniet van de rust, ruimte en gezellige kampeersfeer op de camping.

Standaard kampeerplaats in het kort:

  • Oppervlakte: 100 m2 – 120 m2
  • 6 Ampère elektra
  • Watertappunt op het veld

Tijdens je vakantie mag je gebruik maken van onze sanitairgebouwen met onder andere (familie)douches, toiletten, wascabines en vloerverwarming. Lees hier alles over onze faciliteiten.

Wil je liever het gemak van een eigen wateraansluiting op de kampeerplaats, kies dan voor een comfortplaats op De Weeltenkamp. Speciaal voor de tentkampeerders die een nachtje willen kamperen hebben we trekkersplaatsen zonder elektra. Deze trekkersplaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren.

Goed om te weten: De Weeltenkamp is een autovrije camping en biedt je een heerlijk buitenleven in een schitterende omgeving.

Kamperen in het Gelderse Teuge = voor jong én oud

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor jong én oud, zodat iedereen een fijne kampeervakantie bij ons kan beleven. Zo kun je heerlijk ontspannen in ons natuurbad, een smakelijk hapje eten in de snackbarcorner, urenlang spelen in de binnenspeeltuin of knuffelen met de dieren in onze kinderboerderij. In de schoolvakanties is ons enthousiaste animatieteam aanwezig. Kamperen in Gelderland is nog nooit zo leuk geweest!

Dagje eropuit? Ontdek de vele mogelijkheden!

Combineer je kampeervakantie met een leuk dagje eropuit. In de omgeving van onze camping zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je wandelen op de Veluwe of een cultureel bezoekje brengen aan Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Tip van De Weeltenkamp: maak de sprong van je leven in het naastgelegen paracentrum, Skydive Teuge. Dit is werkelijk waar een once in a life time experience!

Wil je meer informatie over de eropuit-tips in de omgeving of over de mogelijkheden op camping De Weeltenkamp, neem dan contact met ons op. Of boek direct een standaard kampeerplaats of comfortplaats en kom heerlijk kamperen in Gelderland!

 

Lees minder

Zoek & Boek je vakantie