Camping Gelderland

Camping Gelderland

Wat bieden wij u?

De jeugd van vroeger

De jeugd van vroeger

Onze camping is zeer geschikt voor de 50+. Wij bij camping de Weeltekamp beschikken over verschillende velden waar een oase van rust heerst en met mooie vergezichten..

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Nederland? Kies dan voor camping De Weeltenkamp op de veluwe. De jongste gasten zullen zich hier zeker vermaken.

Natuurlijke omgeving

Natuurlijke omgeving

Camping De Weeltenkamp is schitterend gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Genieten van rust en ruimte, maar tegelijkertijd ook van Veluwse gezelligheid, ontspanning en leuke attracties.

Camping in Gelderland voor jonge gezinnen

Kamperen is een ideale manier van vakantie vieren voor jonge gezinnen, vooral op een gezellige camping met zwembad. Kinderen kunnen zich dan vermaken met andere kinderen, midden in de natuur. Een voorbeeld van zo’n camping in Gelderland is camping De Weeltenkamp. Hier kunnen jonge gezinnen altijd terecht voor een korte of lange kampeervakantie. Het is zelfs mogelijk een trekkerstent te huren of een feest te geven, en er is een speeltuin aanwezig voor jong en oud. Heeft u geen zin om een tent mee te nemen of op te zetten? Dan kunt u ook terecht in een van de luxe recreatiewoningen op het kampeerterrein. Een impressie van deze woningen is te vinden op de website, net als foto’s van het zwembad en de andere faciliteiten.

Kindvriendelijke camping in Gelderland

Camping De Weeltenkamp is bij uitstek een kindvriendelijke camping, met alle faciliteiten die handig zijn voor ouders met (jonge) kinderen. Bovendien is deze camping in Gelderland een perfecte uitvalsbasis voor uitjes in Gelderland, zoals een bezoek aan pretpark Julianatoren, het Openluchtmuseum in Arnhem of dierentuin Burgers’ Zoo. De eigenaren van de camping kunnen bovendien altijd leuke tips geven voor een dagje uit in de omgeving. Zo leert u de provincie nog eens van een andere kant kennen!

camping Epe

Online boeken

Ook interesse in een bezoek aan camping De Weeltenkamp? Via de website van de camping is het mogelijk een reservering te maken voor uw verblijf. U ziet direct welke dagen nog beschikbaar zijn en plaatst online uw reservering, waarna deze door de camping wordt bevestigd. Er is doorgaans voldoende plaats voor meerdere jonge gezinnen. In het hoogseizoen is het uiteraard wat drukker, maar u bent altijd van harte welkom. Voor meer informatie kunt u ook onze sociale media bekijken.