Camping Veluwe

Camping veluwe

Wat bieden wij u?

De jeugd van vroeger

De jeugd van vroeger

Onze camping is zeer geschikt voor de 50+. Wij bij camping de Weeltekamp beschikken over verschillende velden waar een oase van rust heerst en met mooie vergezichten..

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Nederland? Kies dan voor camping De Weeltenkamp op de veluwe. De jongste gasten zullen zich hier zeker vermaken.

Natuurlijke omgeving

Natuurlijke omgeving

Camping De Weeltenkamp is schitterend gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Genieten van rust en ruimte, maar tegelijkertijd ook van Veluwse gezelligheid, ontspanning en leuke attracties.

Leuke camping voor Veluwe en regio

Vanaf een camping Veluwe en omgeving verkennen: waar kunt u dit het beste doen? Er zijn allerlei soorten campings in het populaire natuurgebied te vinden. Van minicamping tot een grote camping van een campingketen; waar gaat uw voorkeur naar uit? Wellicht zit u het liefst tussen deze twee extremen in. Voor gezinnen met (kleine) kinderen is een minicamping niet altijd handig als er te weinig faciliteiten en activiteiten zijn. Maar als uzelf van rust houdt, wilt u liever ook niet op een overvol, druk kampeerterrein zitten. Hoe lost u dit op? Een goed alternatief is Camping de Weeltenkamp. Dit vakantieadres is erg geschikt voor jong en oud.

Boek plek op camping om Veluwe te ontdekken

Altijd al eens meer van de Veluwe willen zien? Een week of langer in de regio verblijven, biedt u de mogelijkheid om het gebied echt goed te verkennen. Op onze camping kunt u voordelig en comfortabel een gezellige tijd beleven met het hele gezin. Voor iedereen zijn er genoeg activiteiten en voorzieningen op en rond het terrein te vinden. Een kampeerplek boeken kan eenvoudig online. Op Deweeltenkamp.nl vindt u onder het kopje ‘online boeken’ alles wat u nodig heeft. Ook een camperplek, comfort-kampeerplaats en onze trekkershut zijn met het formulier te reserveren. U kiest helemaal zelf wat voor kampeerplek u boekt.

camping veluwe

Genieten van het Gelderse landschap

Waarom is Gelderland zo populair als vakantiebestemming? Het Park De Hoge Veluwe is zeker een van de voornaamste redenen. Maar ook andere gebieden in deze provincie zijn de moeite waard. Tijdens een verblijf kunt u ook fietsen en wandelen door Park Veluwezoom camping veluwe en de vele andere natuurgebieden. Daarnaast zijn er genoeg opties als het buiten kouder is. Zoals een van de vele musea of een dagje Julianapark. En ook vertoeven op de camping is niet verkeerd op een van onze comfortabele, ruime kampeerplekken.